Saltica 3500 Puff Disposable Vape Pen Serisi SSS

Saltica Disposable Vape Pen 3500 Puffs serisi hakkında sıkça sorulan sorular ile ilgili yazımızda İngiltere menşeli Saltica marka Tek Kullanımlık Elektronik Sigara modelleri ile ilgili müşteri ve müşteri adaylarımızdan gelen en çok sorulan soruların kısa ve en anlaşılır şekilde cevaplarını bulmaya çalışacağız.

Saltica mı? Vozol Mu?

Vozol elektronik sigara model ve çeşitleri Saltica marka e sigaraya nazaran çok daha fazla satılmaktadır. Dünya pazarında milyonlarca kullanıcısı olan Çin menşeli Vozol en az 200 kat daha fazla satış rakamına sahiptir.

Saltica 3500 Puff VS VOZOL PUFF

SALTICA DISPOSABLE 3500 Puffs Sıkça Sorulan Sorular

1-) Saltica Disposable 3500 Puffs Kitlerde Kaç MG Nikotin Vardır?

Cevap: Saltica Tek Kullanımlık Vape Pen Serisi geneli 20MG ve 50MG (%2 Salt Nikotin – %5 Salt Nikotin)’li Saltica Salt Likit İçermektedir. Seçenekler kısmınsan satın alacağınız Saltica Disposable Kitinin nikotin oranını seçerek satın alabilirsiniz.

2-) Saltica Disposable Vape Pen 3500 Puffs Kitleri kaç adet geleneksel sigaraya (Ateşle yakılarak içilen normal sigara) eşittir.

Cevap: Saltica Disposable Vape Pen 3500 Puff serisi ortalama olarak 12 paket yani 240 dal normal sigara içimine eşdeğer bir kullanım süresine eşittir.

3-) Saltica Tek Kullanımlık (Disposable) E-Sigara 1 hafta kadar kullanım sonrasında neden yanık tadı vermektedir.

Cevap: Hızlı ve derin vaping (E-Sigara İçimi) ile pod bobinin fazla ısıya maruz kalarak yanması veya 6.5ml ile dolu olan Saltica Likit’in bitmesi.

4-) Saltica Disposable Vape Pen 3500 Puffs Fiyatı Nedir?

Cevap: Saltica 3500 Puffs Kullan At Elektronik Sigara fiyatı üretici tarafından standart olarak 290 TL olarak sabitlenmiştir. (Değişken dolar kuru ve stok durumları sebebiyle ve fiyat değişkenliği yukarı yönde satıcı insiyatifindedir).

5-) Saltica Disposable ne zaman bittiğini/Boş olduğunu nasıl anlarız?

Cevap: Saltica 3500 Puffs Tek Kullanımlık sigaraların bittiğini anlamanın en basit yolu alt kısımda bulunan led bildirimi içmeye çalışırken yanıp sönüyorsa kullanım ömrünün dolduğunu göstermektedir. Led bildirim harici anlama yöntemi de basittir. İçim yapamıyorsanız ya likitiniz bitmiştir (Yanık Tadı geliyordur) Yada Piliniz bitmiştir.

6-) Saltica Disposable Vape Pen ürününü kaç gün kullanabiliriz?

Cevap: Kullanım sıklığına göre ve vape stiline göre kullanım süresi değişkenlik göstermektedir. Ortalama kullanım süresi 9 ila 12 gün kadar ön görülmektedir.

7-) Saltica Disposable Vape Pen 3500 Puffs sahte olup olmadığını nasıl anlarım?

Cevap: Saltica Disposable Vape Pen 3500 Puff ürünleri ilk kez açacağınız şaffaf iç paketli ve onun dışında serial kontrol yapılabilir etiketli kutuludur. Saltica Disposable Vape Pen modellerini resmi saltica sitesinden orijinallik doğrulaması yapılabilir şekilde satın alıyorsunuz.

😎 Saltica Disposable Vape Pen 3500 Puffs Kit’i en verimli nasıl kullanırım?

Cevap: Vozol Puff Elektronik Sigara modellerinin geneli bobinli yapıdadır ve bobinin hızlı yanmaması açısından doğru şekilde alt-üst kısımları doğru gelecek şekilde kullanılmalıdır. Yatarak, uzanarak veya eğik bir şekilde kullanım esnasında veya masada ter durması gibi durumlardan sonra alıp hemen içmek gibi durumlar vaping esnasında bobine verilen ısı bobin kuruysa daha hızlı yanacaktır. İkinci en önemli faktör kullanım yani içim tarzıdır. İçimlerinizi hafif ve aralıklı vape stillerini alışkanlığınıza oturtarak kullanım yaparsanız daha uzun süreli kullanım süresi yakalanabilir.

9-) En Çok Tercih Edilen Saltica Disposable Vape Pen Modeli Hangisidir?

Cevap: Buharadam.org ve vozolsalt.net satış sitelerimiz üzerinden satışını yaptığımız Saltica Disposable Vape Pen 3500 Puff modelleri içerisinde en çok tercih edilen modeller ilk sırada Saltica Banana Ice Disposable Vape Pen 3500 Puffs ikinci sırada Saltica Watermelon Ice Disposable Vape Pen 3500 Puffs ve son olarak 3. sırada Saltica Blueberry Ice Disposable Vape Pen modellerini sıralayabiliriz. Tabi bu modeller ilk çıkan modellerdir Cotton Candy, Buble Gum, Mint ve diğer farklı yeni çıkan Saltica Disposable Kitleri daha önce denenmediği ve yeni olduğundan denenmişlik oranı düşük ve öncesi daha az olması durumları da gözetilmelidir. Bu arada Saltica Cream Tobacco ürünü en çok satılan üründü tütünlü tek çeşit olması sebebiyle bu durum da gözetilmelidir alternatifi olmaması sebebiyle değişkenler daha uzun vadede ve standart koşullarda sağlanabilmektedir. Puff Sigara önerisi hangi tadı seveceğinize inanıyorsanız onu denemek en faydalısı olacaktır. Çünkü üretici aynı, nikotin kalitesi aynı, donanım aynı tatlar da size sunuluyor. Bu durumda tat seçeneği ile Saltica Disposable Kit seçmek en doğru tercih olacaktır.

10-) Saltica Disposable Menşei Neresidir?

Cevap: Üretici Saltica markası İngiltere menşelidir.

11-) Saltica Disposable Vape Pen Kitleri Koruma ve Saklama?

Cevap: Saltica Disposable Vape Pen Kitleri de her elektronik sigara gibi dış darbe, su ve tozlu ortamlara maruz bırakılmamalıdır. Dahili pilli sistemleri direk güneş ışığına maruz bırakmamak hem likitin kurumaması hem de cihazın aşırı ısınmaması açısından önemli bir tedbir gerektirmektedir.

+
Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
Orijinal fiyat: ₺ 750,00.Şu andaki fiyat: ₺ 660,00.
+
Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
Orijinal fiyat: ₺ 750,00.Şu andaki fiyat: ₺ 660,00.
+
Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
Orijinal fiyat: ₺ 750,00.Şu andaki fiyat: ₺ 660,00.
+
Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
Orijinal fiyat: ₺ 750,00.Şu andaki fiyat: ₺ 660,00.
+
Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
Orijinal fiyat: ₺ 750,00.Şu andaki fiyat: ₺ 660,00.
+
Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
Orijinal fiyat: ₺ 750,00.Şu andaki fiyat: ₺ 660,00.
+
Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
Orijinal fiyat: ₺ 750,00.Şu andaki fiyat: ₺ 660,00.
+
Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
Orijinal fiyat: ₺ 750,00.Şu andaki fiyat: ₺ 660,00.
+
Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
Orijinal fiyat: ₺ 750,00.Şu andaki fiyat: ₺ 660,00.
+
Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
Orijinal fiyat: ₺ 750,00.Şu andaki fiyat: ₺ 660,00.
+
Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
Orijinal fiyat: ₺ 720,00.Şu andaki fiyat: ₺ 660,00.
+
Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
Orijinal fiyat: ₺ 750,00.Şu andaki fiyat: ₺ 660,00.
+
Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
Orijinal fiyat: ₺ 750,00.Şu andaki fiyat: ₺ 660,00.
+
Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
Orijinal fiyat: ₺ 750,00.Şu andaki fiyat: ₺ 660,00.
+
Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
Orijinal fiyat: ₺ 750,00.Şu andaki fiyat: ₺ 660,00.
+
Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
Orijinal fiyat: ₺ 750,00.Şu andaki fiyat: ₺ 660,00.
+
Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
Orijinal fiyat: ₺ 750,00.Şu andaki fiyat: ₺ 660,00.
+
Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
Orijinal fiyat: ₺ 750,00.Şu andaki fiyat: ₺ 660,00.
+
Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
Orijinal fiyat: ₺ 750,00.Şu andaki fiyat: ₺ 660,00.
+
Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
Orijinal fiyat: ₺ 750,00.Şu andaki fiyat: ₺ 660,00.
+
Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
Orijinal fiyat: ₺ 750,00.Şu andaki fiyat: ₺ 660,00.
+
Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
Orijinal fiyat: ₺ 750,00.Şu andaki fiyat: ₺ 660,00.
+
Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
Orijinal fiyat: ₺ 750,00.Şu andaki fiyat: ₺ 660,00.
+
Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
Orijinal fiyat: ₺ 750,00.Şu andaki fiyat: ₺ 660,00.
+
Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
Orijinal fiyat: ₺ 750,00.Şu andaki fiyat: ₺ 660,00.
+
Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
Orijinal fiyat: ₺ 750,00.Şu andaki fiyat: ₺ 660,00.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Vozol Puff Destek
Vozol Destek
UYARI !!! 18 Yaş Altı satış yoktur !!!
Bilgi: İletişim saatleri: Hafta içi 09:30 - 15:00 / Cumartesi günü: 09:30 - 13:00 (Harici Mesaj bırakabilirsiniz akşamları genel olarak bakıp cevap veriyoruz.)
Merhaba, Vozolsalt.net , Stoklar güncel !!! olmayan ürünleri sormayınız. Sadece havale/eft ödemeyle sipariş alıyoruz. Kapıda ödeme yoktur. Saat 15:00'de kadar ödemesi gelen siparişler aynı gün kargoya verilir. Siparişler Aras Kargo ile İstanbul'dan çıkıyor. Elden satış, kurye ile satış yok. Tüm ürünler orijinal seri kodu kutuludur. Resmi sitesinden orijinallik sorgulaması yapılamayan ürün satışımız yoktur. Yoğun çalışıyoruz lütfen stokta olmayan ürünler var mı diye sormayınız veya ne zaman gelecek diye sormayınız geliş zamanları belirsizdir. Anlayışınızdan dolayı teşekkürler.